Sport Nieuws

Sinds 1 januari 2020 zijn wij de nieuwe horeca pachter van de Amsterdamse Hockey en Bandy Club (AHBC). Naast dat het een hele andere tak van sport is, voor Lots weer een mooie nieuwe uitdaging. We hebben het afgelopen jaar nog niet alle mooie evenementen mee mogen maken, dus des ter meer zin hebben wij in 2021! Lets Go!

www.ahbc.nl

Visie Horeca Sportclubs

Het publiek in een kantine of clubhuis kenmerkt zich vanwege haar diversiteit. Wij geloven erin dat het aanbod hierop aangesloten dient te worden. We hebben gemerkt dat de verwachting betreft de kwaliteit en de gezondheid van eten laag ligt bij een sportverenigingen. De kleffe tosti, de roze koek en het broodje kroket zijn een aantal food items die niet weg te denken zijn in een sportkantine. En dat is ook niet wat wij willen elimineren! Wij willen meer gezond en meer keus. Naast de kleffe tosti ook een gezonde tosti, naast de gewone cappuccino ook een variant met havermelk en naast de chocolade koek ook het bananenbrood zonder suiker. Want waarom zijn we in ons dagelijks leven zo hard bezig gezond te leven, maar kiezen we (on)bewust voor “ongezonde” items op de sportvereniging? Iets wat toch best een raar fenomeen is? En ja, we zijn ons ervan bewust dat dit cultuur is en daar zullen we ook niet aan tornen: het aanbod zal een mengeling zijn van het traditionele ‘kantine’-eten, nieuwe snacks, lekkere daghappen en gezondere alternatieven. Dus voor ieder wat wils!

Daarnaast vinden wij het belangrijk om een soort huiskamer-gevoel te creëren, waar teams, begeleiders en toeschouwers graag nog even blijven hangen rondom te wedstrijden en daarna. De 3e helft is iets wat niet mag ontbreken in de sport!

Events en Catering @ AHBC

In 2020 hebben veel evenementen geen doorgang gevonden bij AHBC, maar we hebben wel al een aantal mooie dingen gedaan i.s.m AHBC:

Catering Oranje Heren, Dames en Jong Oranje
Sinds Augustus 2020 trainen de Oranje toppers in het Wagener stadion en wij verzorgen voor hen de lunches en avond maaltijden. Samen met de diëtiste van de teams hebben we een menu opgesteld helemaal in het teken van Topsport!

Jeugd evenementen
Elk jaar worden er voor de jeugd verschillende evenement georganiseerd vol met clinics, spelletjes en meer… onder leiding van o.a. de spelers uit de hoofdklasse teams en de trainers. Daar hoort natuurlijk ook uitgebreid eten bij van friet tot hamburgers…..dit jaar alleen in een kleinere vorm… een to go zakje met Lots of Lekkers om thuis lekker op te eten.

Pro League 26 t/m 30 Oktober 
5 dagen lang de Pro League in het Wagener Stadion (gelegen naast AHBC) waarvan 2 dagen vol met wedstrijden van de Oranje Dames en Heren tegen Engeland. Vanwege de veilige bubbels van de spelers hebben wij de gehele crew van de KNHB en relaties voorzien van warme lunch en avondeten.

Afscheid A-Jeugd 
Na elk seizoen wordt er afscheid genomen van de jeugd dat doorgroeid naar de “jong” senioren. Ook dit jaar op 1 januari! Een uitgeserveerd 3-gangen diner in de lounge van het Wagener Stadion. Startend met kleine hapjes zo uit het handje, Caprese salade, Kippendijspies met aardappel gratin en gekleurde worteltjes en als klapper een Grand Dessert met brownie, karamel, popcorn en ijs. Iedereen ging tevreden de deur uit!

Pubquiz 01-2020
Een mooier begin van onze carrière bij AHBC hadden we niet kunnen wensen.  In januari startte we met de befaamde Pubquiz. De strijd voor de prijzen, het dansen op de tafels, het gelach en natuurlijk veel bier en lekker happen vanuit ons nieuwe onderkomen. Een geslaagde avond wat we snel over zullen doen!

Coming Soon

Samenwerken?

Heb je vragen over Sportcatering? Of wat de mogelijkheden zijn bij AHBC? Neem contact met ons op via onderstaand e-mail adres!

Contact

Lots of F&B Events
Nieuwe Kalfjeslaan 19
1182 AA Amstelveen

horeca.ahbc@lots-events.nl

Socials

Volg ons op instagram!

[elfsight_instagram_feed id=”1″]

Partners @AHBC