Catering op Locatie

In 2017 is Lots begonnen als bedrijf gericht op hospitality en events. Afgelopen jaren hebben we ons vooral gericht op publiekscatering. Anno 2020 moesten we weer terug naar de basis en hebben we gekeken naar: waar zijn we goed in? Wat zijn onze passies welke kwaliteiten hebben we in huis? Als grootste passies kwam daar gastvrijheid, koken en mensen verrassen uit. Dus we hebben onze oude kookboeken weer uit het stof gehaald en het zelf cateren weer nieuw leven in geblazen. En hoe leuk is het om mensen te verrassen met de lekkerste, maar simpele gerechten, die je tegenwoordig niet meer thuis maakt. Wij vonden dat zonde, dus vanaf nu ook Lots op (iedere) locatie!

Of denk je ik wil graag lekker eten op het werk of een hapje bij de borrel? Lots heeft een variatie aan mogelijkheden beschikbaar om dit te verzorgen.

Lots @ Home @ Work

EK Hockey 2021
Tijdens het EK hockey in Amstelveen hebben wij de catering verzorgd voor de medewerkers, vrijwilligers, pers en tv crew. 10 dagen lang tophockey waarbij ook belangrijk is dat de hardwerkende medewerkers goed verzorgd worden.

 

Zaantheater 2021
In de coronatijd voorzien wij de gasten en personeel van het Zaantheater in Zaandam van verschillende maaltijden. Alles wordt volgens de geldende etiketten bereidt, verpakt en afgeleverd

Opera en Ballet 2021
Voor diverse voorstellingen en het educatie programma van het Nationale Opera en Ballet verzorgen wij de catering voor zowel de dansers als de technici. Van lunch tot diner en alles wat daartussen zit! Daar wordt iedereen toch blij van!

Wagener Stadion 2020
Voor meetings, vergaderingen, lezingen etc. Verzorgen wij catering op locatie voor de KNHB in het Wagener Stadion, van ontbijtjes, warme lunches of een uitgeserveerd diner.

Keti Koti 1 juli 2020
De viering van de afschaffing van de slavernij 2020 was dit jaar in een ander format. Voor ons de kans om lekkere lunchpakketjes te verzorgen voor zowel de crew als voor de mensen van de NOS. Goed gevulde Sandwiches, tomatensalade en een stukje fruit.

Aya Dansgezelschap  2020/2021
Voor het Aya dansgezelschap mochten wij een hele week de lunch en diner verzorgen voor de crew. Van wraps gevuld met hummus voor de lunch en Gnocchi met ricotta en spinazie voor het diner. Elke dag was weer een verrassing.

Nieuw!

Borrelhappen! Naast lekkere broodjes en goede diners, hebben vanaf nu ook diverse borrelhapjes die we kunnen aanbieden. Neem contact op via info@lots-events.nl voor meer informatie!

Samenwerken?

Zit je met je handen in het haar? Is het koken voor dat speciale feestje van je dochter toch iets teveel van het goede? Wij kunnen je helpen! Neem contact met ons op via onderstaande e-mail adres voor een vrijblijvend gesprek!

info@lots-events.nl

Contact

Lots of F&B Events
Nieuwe Uilenburgerstraat 110
1011 LX Amsterdam

info@lots-events.nl

Socials

Volg ons op instagram!

[elfsight_instagram_feed id=”2″]

Partners