Catering op Locatie

Vier jaar geleden is Lots begonnen als bedrijf gericht op hospitality en events. Afgelopen jaren hebben we ons vooral gericht op publiekscatering. Anno 2020 moesten we weer terug naar de basis en hebben we gekeken naar: waar zijn we goed in? Wat zijn onze passies? Welke kwaliteiten hebben we in huis? Als grootste passies kwam daar gastvrijheid, koken en mensen verrassen uit. Dus we hebben onze oude kookboeken weer uit het stof gehaald en het zelf cateren weer nieuw leven in geblazen. Hoe leuk is het om mensen te verrassen met de lekkerste, maar simpele gerechten, die je tegenwoordig niet meer thuis maakt. Wij vonden dat zonde, dus vanaf nu ook Lots aan huis!

Of denk je ik wil graag lekker eten op het werk of een hapje bij de borrel? Lots heeft een variatie aan mogelijkheden beschikbaar om dit te verzorgen.

Lots @ Home @ Work

Wagener Stadion 2020
Voor meetings, vergaderingen, lezingen etc. Verzorgen wij catering op locatie voor de KNHB in het Wagener Stadion, van ontbijtjes, warme lunches of een uitgeserveerd diner.

Keti Koti 1 juli 2020
De viering van de afschaffing van de slavernij 2020 was dit jaar in een ander format. Voor ons de kans om lekkere lunchpakketjes te verzorgen voor zowel de crew als voor de mensen van de NOS. Goed gevulde Sandwiches, tomatensalade en een stukje fruit.

Aya Dansgezelschap 21-25 september 2020
Voor het Aya dansgezelschap mochten wij een hele week de lunch en diner verzorgen voor de crew. Van wraps gevuld met hummus voor de lunch en Gnocchi met ricotta en spinazie voor het diner. Elke dag was weer een verrassing.

Coming Soon

Oliebollen! Vergeet jij ook altijd je oliebollen te halen bij een van de karren in Amsterdam? En als je het je dan bedenkt dat ze dan al dicht zijn? Dan bieden wij nu de oplossing! Je oliebollen bestellen en op de tijd ophalen wat voor jou het beste uitkomt! Houd onze website in de gaten, binnenkort meer info!

Samenwerken?

Zit je met je handen in het haar? Is het koken voor dat speciale feestje van je dochter toch iets teveel van het goede? Wij kunnen je helpen! Neem contact met ons op via onderstaande e-mail adres voor een vrijblijvend gesprek!

info@lots-events.nl

Contact

Lots of F&B Events
Nieuwe Uilenburgerstraat 110
1011 LX Amsterdam

info@lots-events.nl

Socials

Volg ons op instagram!